Bullet In Our World


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ρεπορτάζ στους Fallen Arise




2009: Η ιδέα για μια μπάντα που παίζει symphonic metal μόλις είχε έρθει στο μυαλό. Το επόμενο βήμα ήταν να γράψουμε τραγούδια, να βρούμε μέλη και να ξεκινήσουμε να παίζουμε στο studio ξεκινώντας αυτό το νέο project. Τα πρώτα 2 κομμάτια ήταν τα "My Fall" και "Forever Slave". To δεύτερο απορρίφθηκε γρήγορα όταν γράφτηκαν κι άλλα κομμάτια, τα οποία ήταν πιο κοντά στο μουσικό στυλ που ήθελε η μπάντα να ακολουθήσει. Στο τέλος του 2009 η σύνθεση της μπάντας ήταν Evelyn - female vocals , Jon Soti - male vocals , Frangiskos - guitars , Gus - keyboards , Renos – drums, Dimitris - session bass-player και το όνομα ήταν Fallen Arise. Το Δεκέμβριο του 2009 οι Fallen Arise έπαιξαν το πρώτο τους live στην Αθήνα.




 2010: Η χρονιά ξεκινά με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας. Ο Ρένος έφυγε από την μπάντα για προσωπικούς λόγους. Ο Χρήστος Στρατηγός (Sorrowful Angels - Secret Illusion) θα ήταν στα drums για τις 2 επόμενες συναυλίες στην Κέρκυρα (6 Μαρτίου 2010) και Αθήνα (7 Μαρτίου 2010). Άλλος ένας session μουσικός ήταν ο Nick (Wolfcry) στο μπάσο. Και τα 2 live ήταν εκπληκτικά, και η μπάντα ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη. Ένα μήνα μετά, τον Απρίλιο του 2010 2 ακόμα μέλη συμπλήρωσαν την οικογένεια των Fallen, ο Θάνος στα drums και ο η Μαρία στο μπάσο, και στη συνέχεια ήρθε μία από τις σημαντικότερες συναυλίες: οι Fallen Arise θα άνοιγαν το live των XANDRIA στην Αθήνα (8 Μαΐου 2010). Το show ήταν μοναδικό και το κοινό πολύ θερμό με την μπάντα. Αργότερα, το καλοκαίρι του 2010 ήταν η ώρα για τους Fallen να ηχογραφήσουν το πρώτο τους ΕΡ "Eternal" στα CFN Studios από τον Διονύση Χριστοδουλάτο και την ίδια περίοδο η μπάντα έδωσε άλλο ένα live στις 14 Ιουλίου στην Καστοριά στα πλαίσια του 3ου Golden Apple Festival. To τελευταίο show για το 2010 ήταν ένα χρόνο μετά   το πρώτο live (18 Δεκεμβρίου). Στο ίδιο μέρος, φοβεροί άνθρωποι, υπέροχη νύχτα!


2011: Η χρονιά ξεκινά δυναμικά για το συγκρότημα. Κυκλοφορεί το "Eternal" EΡ και η μπάντα κάνει ένα φοβερό release party με πολλούς φίλους στο Rainbow Rock Bar στις 4 Φεβρουαρίου. Το ''Eternal'' EP έλαβε πολύ καλές κριτικές από Ελληνικά αλλά και Ευρωπαϊκά webzines όπως και από το Ελληνικό Metal Hammer (8/10). To πρώτο και το τελευταίο show του 2011 ήταν στο 10ο ROCK 'n AID FESTIVAL με INNERWISH, SCAR OF THE SUN & KEADO MORES. Το καλοκαίρι του 2011 η μπάντα αποφασίζει να μπει στο studio για να ηχογραφήσει το πρώτο της album. Δυστυχώς λίγο πριν την έναρξη των ηχογραφήσεων, οι δρόμοι της μπάντας και της Έβελυν χωρίστηκαν. Ο λόγος ήταν τελείως διαφορετική φιλοσοφία με τα υπόλοιπα μέλη. Μερικές ημέρες μετά, οι auditions για την νέα τραγουδίστρια είχαν ξεκινήσει ενώ η μπάντα είχε ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις. Για μικρό χρονικό διάστημα η Milagros Caceres Diaz ήταν η τραγουδίστρια των Fallen Arise, αλλά για άλλη μια φορά τα πράγματα δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι Fallen Arise και η Milagros χώρισαν επίσης τους δρόμους τους, όπως και Γιάννης που έφυγε από τη μπάντα.

2012: Και αυτή η χρονιά μπαίνει δυνατά. Οι ηχογραφήσεις για το πρώτο album πάνε όλο και καλύτερα, και η αίσθηση είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την συνεργασία μας με τα DEVASOUNDZ STUDIOS, όπως και με τον Foti Benardo & Christo Antoniou (SEPTIC FLESH), όπως και με τον Thimio Kriko (INNERWISH). Επίσης έχουμε ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας, την νέα μας τραγουδίστρια, Spyla!
                                         
                                      2013: Mixing & mastering του νέου album είναι σε εξέλιξη, και πάει όλο και καλύτερα. Εν τέλει τον Μάιο του 2013 το νέο album είναι έτοιμο και η μπάντα είναι σε αναζήτηση εταιρείας για την κυκλοφορία του. Τον Ιούνιο του 2013 οι Fallen Arise καλωσορίζουν 2 νέα μέλη: τον Aggelo Mal στο μπάσο που πήρε τη θέση της Μαρίας όταν εκείνη αποχώρησε από την μπάντα για προσωπικούς της λόγους, και μετά από 1,5 χρόνο κατά τον οποίο η μπάντα είχε συνεργαστεί με πολλούς session τραγουδιστές, καλωσορίζει τον Χρήστο Κοντούλη σαν τον νέο μόνιμο τραγουδιστή της μπάντας.
 
  band camp της μπάντας  
                            http://fallenarise.bandcamp.com/

 το official site

http://www.fallenarise.com/

 
 σελιδα στο facebook

 ttps://www.facebook.com/fallenarise


Τσεκάρετε το video clip τους 
  • http://www.youtube.com/watch?v=jYIL5sSKSAo

Ρεπορταζ απο Mirka Venom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου