Bullet In Our World


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη στους Biotoxic Warfare

   Συνέντευξη ''Biotoxic Warface''


Ποια είναι η ιστορία της μπάντας; Πότε δημιουργήθηκε και με ποιες προδιαγραφές ; 

Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 με τον Ερμή στα φωνητικά,  τους George και τον Αντώνη στις κιθάρες, τον Μανώλη στο μπάσο, και τον Ορέστη στα ντραμς. Ένα μήνα αργότερα, αντικαταστήθηκε από τον Mike και από τότε η μπάντα μετράει μια σειρά live εντός και εκτός Κρήτης με σημαντικότερο το support στους Suicidal Angels στο Ρέθυμνο και άρχισε να συνθέτει το δικό της υλικό. Τελευταία αλλαγή στο line up είναι η αντικατάσταση του Αντώνη από τον Στέλιο στην ρυθμική κιθάρα

Από που εμπνευστηκατε το όνομα της μπάντας;


Μετά από τέσσερις ώρες άσκοπων ψαξίματος , κάποιος είχε πετάξει το όνομα ''biotoxic warface'' , το οποίο άρεσε σε όλους, οπότε και κρατήθηκε


Από ποια συγκροτήματα έχετε επιρροές , σας εμπνέουν;

Εμπνεόμαστε κυρίως από την ευρωπαϊκή thrash σκηνή, καθώς και από την αμερικάνικη old school death. Παραδείγματα επιρροών είναι οι Kreator, Morbid Angel, Death, Slayer και αρκετοί άλλοι.


Έχετε βγάλει ένα ΕΡ με τίτλο ''Βaptized in Blood and Greed'' πείτε μας κάποια λόγια για το EP.
Το ΕΡ κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Απρίλιο του 2013 και σε φυσική μορφή τον Οκτώβριο. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο home studio μας και το mixing και το mastering απο τον Γιάννη Πρατικάκη στο Groove Studio του Ηρακλείου. Το artwork επιμελήθηκε ο Juha Vuorma ( Whiplash, Autopsy, Kalmah).


Ποια σχέδια σχετικά με νέο ΕΡ , κυκλοφορία CD ή Video Clip;

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι ξεκινάμε ηχογραφήσεις για το πρώτο μας full lenght, το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουμε και ένα promo.


Ποια ήταν η πιο περίεργη ή αστεία στιγμή της μπάντας; 

Τον Ιανουάριο του 2013, την επόμενη του πρώτου μας live και ενώ τρώγαμε γύρους, μάθαμε οτί θα παίζαμε με Suicidal Angels. Οι αντιδράσεις μας δεν περιγράφονται με λόγια, αλλά ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα παρακάτω....... : σηκωθήκαμε να πανηγυρίσουμε, ξεσηκώσαμε το μαγαζί, ο Mike παραλίγο να πνιγεί ενώ έτρωγε και ο Αντώνης έτρεχε πέρα παίρνοντας τηλέφωνα και φωνάζοντας ''Παιζουμε με Suicidal, παιζουμε με Suicidal''


Πως βλέπετε την ανταπόκριση του κοινού σε ελληνικές μπάντες υπάρχει ενδιαφέρον;

Το τελευταίο καιρό υπάρχει άνθηση στο metal στην Ελλάδα. Προς το παρόν βλέπουμε πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, ίσως ακόμη καλύτερη απ' ότι περιμέναμε. Γενικά, πάντως, υπάρχει αρκετή υποστήριξη και ενδιαφέρον από τον κόσμο για ανερχόμενες μπάντες της σκηνής μας.


Ελλάδα της κρίσης. Πιστεύετε πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα; Αυτό επηρεάζει τα σχέδια σας και γενικά τον μουσικό χώρο;

Η κατάσταση δεν ξέρουμε αν και πότε θα καλυτερέψει, πάντως φαίνεται ότι έχει ήδη επηρεάσει τα σχέδια και την δουλειά πολλών μπαντών. Μια από αυτές τις μπάντες ήμαστε και εμείς. Ακυρωμένα lives και αργοπορία της κυκλοφορίας του ΕΡ σε φυσική μορφή είναι κάποια παραδείγματα του πως μας επηρεάζει η κρίση.


Σχέδια για τα επόμενα live σας.

Υπάρχουν σχέδια για κάποια live στο άμεσο μέλλον και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Εφόσον όμως δεν έχουν κλείσει 100%, δεν είμαστε σε θέση να τα αναφέρουμε.

Κάποια τελευταία λόγια που θα θέλατε να πείτε στον κόσμο που θα σας ακούσει στο σημερινό live και στο μέλλον;

Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό. Στηρίξτε την underground σκήνη της χώρας μας και αγοράζετε τις κυκλοφορίες των ανερχόμενων μπαντών, καθώς μόνο έτσι η ελληνική σκηνή θα πάει μπροστά. THRASH ON!!

Η Υπεύθυνη της συνέντευξης για το Bullet In Our World: Mirka Venom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου