Bullet In Our World


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Terrordrome/Sudden Death/Birth Through Gore/Discretion/Spawns Of Inferno in Eightball

Έφτασε η πέμπτη μέρα του Γενάρη, και γύρω στις 19:30 μπαίνω μέσα στο 8ball ανυπομονώντας να ξεκινήσει το live. Μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση και οι Σερραίοι Spawns of Inferno βγήκαν στην ώρα τους. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα μισάωρο (πάνω κάτω) γεμάτο  brutal death metal. Το πρώτο τραγούδι που παίξανε δεν είχε τίτλο, όπως μας πληροφόρησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ο οποίος είχε την καλοσύνη να μας πει, αφού το παίξανε ,ότι δεν είχε και λόγια. Στη συνέχεια έπαιξαν ακόμη 5 δικά τους τραγούδια, των οποίων οι τίτλοι παρουσιάζονται παρακάτω με τη σειρά. Θέλω να τονίσω ότι όλα τα έγχορδα ακούγονταν αρκετά καλά όμως τα τύμπανα είχαν κακή ακουστική γεγονός που δεν οφείλετε στον drummer αλλά στην ποιότητα των τυμπάνων και τις ηχητικές ρυθμίσεις.
Υπόλοιπο tracklist:
Sleeping Sea
Begging
Wrath of the prince
Judgment
Black Sheep
Εν συνεχεία στη σκηνή ανέβηκαν οι Discretion και ξαφνικά τα αυτιά μας γέμισαν old school death metal αναμιγμένο με μελωδίες αλλά τα τύμπανα δεν ακούγονταν για ακόμη μία φορά για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω. Έπαιξαν κυρίως τραγούδια από την νέα δουλειά τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 όμως διασκεύασαν και το Born Dead των Death.
 Tracklist:
The end of human race
Take your crown
This victory is mine
Dark threat
Born dead (Death cover)
Set me free
Last breath
Sacrifice
War machine
The invocation rite
Έφτασε η ώρα των Birth Through Gore, οι οποίοι λόγο διαφόρων προβλημάτων αποτελούνται από δύο άτομα πλέον, τον Άγγελο στη φωνή και τον Πασχάλη στην κιθάρα ενώ τα τύμπανα είναι προγραμματισμένα. Οι Birth Through Gore μας επανέφεραν στο brutal death metal  που όμως αυτή τη φορά ήταν ποιο flat και άγριο. Παίξανε όλο τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο “Reign Of Depravity “ με αποτέλεσμα η καρδία μας να χτυπά στα 230 bpm.
Tracklist:
Redeeming faults
Simulated Obduracy
In the brim of decimation
Derancy Amplification
Doldrums
Drop Unregretted Into Oblivion
Crepuscular Shadows
Ένα συγκρότημα μας χωρίζει από την εμφάνιση των Terrordrome και ακούει στο όνομα Sudden Death. Ακόμη μία μπάντα που βαδίζει σε death metal μονοπάτια. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν στα drums γιατί παρά τις προσπάθειες που έγινες κατά τη διάρκεια του live ακούγονταν ελάχιστα.    
Tracklist:
Dead or alive
Soul possessed
Betrayed
Outbreak of despair
Transmigration
Slayer of all
Breed from beyond
No remains
Dark n’ blood
Death from above
Επιτέλους οι Terrordrome ανεβαίνουν στη σκηνή και ξεκινά η technical brutal death metal  “βιαιοπραγία” . Αρχικά θεωρώ πως αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι παίξανε τραγούδια  από το πρώτο τους album αλλά επικεντρώθηκαν κυρίως στο δεύτερο και ότι ξαφνικά τα τύμπανα έγιναν πιο ευδιάκριτα. Επίσης κάθε μέλος έπαιξε άψογα το ρόλο του κάνοντας φανερό το πόσο δεμένο είναι το συγκρότημα παρόλο που παίζουν  περίπλοκες μουσικές δομές. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια, η live εμφάνιση των  Terrordrome είναι ένα από αυτά και η άποψη αυτή δεν είναι μονάχα δική μου αλλά και άλλων που παρευρέθηκαν στο εν λόγω event, καθώς και του κύριου Κόλλια ο ποίος έχει γνωστοποιήσει τον θαυμασμό του για τους Terrordrome.
Tracklist:
Infected fornication
The day of sacrilege
Bounded
Moribund
Disputing the throne
Conceit is the disease
Impale the unfit servant
Privileges of slime
Festivity of clitons licting
Compel to sin

Πηγή πληροφοριών:http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=18564&fb_source=message

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου